Modalități și detalii despre livrare

Metodă de livrare

Livrarea produselor va fi efectuată prin curier rapid.

Coletarea și expedierea comenzilor se efectuează în maxim 24 ore, în zilele lucratoare. Comenzile plasate înainte de ora 12:00 vor fi trimise în aceași zi.

Timpul de livrare a comenzii este de 24-48 de ore, în zilele lucratoare, în funcție de posibilitatea curierului. (Aceste termene pot să difere cu ocazia anumitor ocazii speciale în care volumul de munca e mai mare. De ex.: Black Friday)

Prețul transportului:

Pentru livrarea comenzilor prin curier rapid, taxa de transport poate să difere în funcție de valoarea totală a comenzii.

  • Pentru comenzi cu valoare între 0 și 200 lei, prețul transportului este de 15,99 lei.
  • Pentru comenzi mai mari de 200 RON, transportul este gratuit.*

*Coletele care se livrează în afara României nu beneficiază de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Livrarea coletelor externe se face din momentul în care coletul pleacă din sediul nostru (nu de la plasarea comenzii).

Modalități și detalii despre plată

Ramburs (Numerar)

Dacă din anumite motive nu poți efectua plăți în avans, cea mai bună alegere ar fi să achiți suma comenzii prin intermediul curierului după livrarea produsului.

Transfer bancar (OP)

Dacă alegi să efectuezi plata prin transfer bancar sau OP (ordin de plată), poți face acest lucru având la îndemâna factura proformă primită prin email, unde sunt specificate toate detaliile de care ai nevoie pentru efectuarea plății. Expedierea comenzii se va face după confirmarea încasării sumei în contul nostru bancar.

De asemenea, poți găsi datele pentru efectuarea plății și le secțiunea Detalii companie din cadrul paginii de contact.

Online cu card bancar

Acum poți achita direct cu cardul bancar în mediul securizat oferit de Libra Pay prin intermediul magazinului nostru online. După ce completezi datele de facturare și livrare, alege plata cu cardul și vei fi redirecționat spre pagina Libra Pay unde poți introduce datele cardului.