Returnarea produselor cosmetice, achiziționate pe site-ul Colțul de Makeup, poate fi solicitată efectuând următorii pași.

1. Completeză formularul de retur a produsului
Cumpărătorul are la dispoziție 14 zile calendaristice pentru returnarea produselor. Produsele sunt eligibile pentru retur în următoarele situații:

Cosmetice

 • cu eticheta originală;
 • cu toate accesoriile aferente;
 • fără urme de utilizare, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură;
 • fără ambalaj deteriorat, zgârieturi
 • să fie sigilate

Aparate/Accesorii

 • cu eticheta originală;
 • cu toate accesoriile aferente;
 • cu certificatul de garanție, în original;
 • fără urme vizibile de deteriorare;
 • fără intervenții neautorizate sau care nu respectă indicațiile de utilizare ce însoțesc produsele;
 • fără ambalaj deteriorat, zgârieturi, șocuri mecanice/electrice.

Dacă produsul returnat a fost însoțit de un cadou, se returnează și respectivul cadou. Pentru efectuarea returului completează “Formularul de retur“.

Dacă ai achiziționat mai multe produse de același fel și dorești să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar în cazul în care sunt sigilate (în cazul produselor sigilate de către producator, cu scopul de a proteja conținutul).

În cazul în care se returnează produsul intr-o stare ce diminuează valoarea acestuia, Colțul de Makeup își rezervă dreptul de a scădea a o parte din suma returnată.

2. Produsele livrate care prezintă deteriorări și sunt de o calitate necorespunzătoare, le poți returna completând formularul de retur
Completează formularul de retur, fotografiază coletul primit și trimite fișierele la retur@coltuldemakeup.ro. Imaginea produsului va simplifica modalitatea de returnare a bunurilor și va asigura rambursarea sumei achitate.

3. Modalitate de returnare

După ce ai convenit cu consultanții noștri detaliile returnării și ai completat actele necesare, ambalează produsul într-o cutie și aștepteaptă să fi contactat de curierul nostru pentru a prelua coletul, în cazul retururilor gratuite.

Poți face retur și în easybox folosind link-ul: https://return.sameday.ro/coltuldemakeup

Pentru orice alt retur, expediați coletul la adresa: Str.Mărăști nr.15, cod 420162, Bistrița, Jud.Bistrița-Năsăud, Romania, Telefon: 0770 330 539, prin orice serviciu de curierat rapid.

Asigură-te că ai îndeplinit condițiile menționate mai sus, în caz contrar, procedura de retur nu va fi posibilă.

4. După recepționarea coletului, timp de 14 zile, vei fi contactat de către departamentul Relații Clienți și vei fi anunțat cu privire la rambursarea sumei în contul specificat. Suplimentar, vei primi detalii prin e-mail referitor la comandă.

5. Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi în ultimele 6 luni ale anului în curs sau care au refuzat să ridice coletele de 2 ori consecutiv, acestea putând efectua comenzi doar cu plata în avans cu cardul.